fbpx

Myynnin ja markkinoinnin automaatio, integrointi ja johtaminen

Markkinoinnin seminaarit, EsaVie
Tapahtuma alkaa: 01.06. @ 14:00
Tapahtuma päättyy: 01.06 @ 15:30
Tapahtumapaikka: TUMA-talo, Sammonkatu 12, 50130 Mikkeli

Tervetuloa kuulemaan lisää myynnin ja markkinoinnin automaatiosta ja sen mahdollisuuksista sekä hyödyistä napakoihin webinaareihin.

Myynnin ja markkinoinnin automaatio, integrointi ja johtaminen napakat webinaarit 27.5. ja 1.6. (à 2 h).

to 27.5. klo 8.30-10
ti 1.6. klo 14-15.30
Myynnin ja markkinoinnin automaatio on yksi nykypäivän trendeistä. Asiakashankintaa voidaan automatisoida jokaisella prosessin tasolla, aina kylmäkontaktoinnista asiakastyytyväisyyden varmistamiseen ja lisämyyntiin.
Myynnin ja markkinoinnin (eli asiakashankinnan) automatisoimisessa tuottavuuteen, kustannustehokkuuteen ja liikevaihdon kasvattamiseen. Miten asiakashankinnan automatisointi tehdään? Mitä kaikkea voi automatisoida? Mitä ei kannata edes yrittää?
Näihin kysymyksiin vastaa webinaarissa Idea Markkinoinnin strateginen johtaja ja osakas Jone Korpi, joka on ollut mukana kehittämässä kymmenien yhtiöiden uusasiakashankintaprosesseja moderniksi ja kansainvälistymisvalmiiksi. Eteläsavolaisilla osallistujayrityksillä on mahdollisuus myös tunnin mittaiseen yrityskohtaiseen maksuttomaan tapaamiseen.
Maksuttomat webinaarit toteuttaa Etelä-Savon Vientiosaajat -hanke, joka saa rahoitusta Euroopan Sosiaalirahastosta Etelä-Savon Ely-keskuksen kautta.
ESR-logo