fbpx

Mikseri: Myynnin kannattavuus ja hinnoittelu -webinaari

Tapahtuma alkaa: 29.09. @ 09:00
Tapahtuma päättyy: 29.09 @ 11:00
Tapahtumapaikka: Webinaari
Ilmoittaudu viimeistään: 28.09.2020 Siirry tästä ilmoittautumiseen.

Oletko hinnoitellut tuotteesi tai palvelusi oikein? Osaatko perustella tuotteen tai palvelun hinnan asiakkaalle? Hinnoittelupäätöksillä on iso vaikutus yrityksen kannattavuuteen. Hinnoitteluun liittyvät kysymykset ovat entistä ajankohtaisempia koronakriisin muuttaessa monien yritysten toimintaympäristöä. Tunnistamalla yrityksesi kannalta optimaalisimmat hinnoittelustrategiat voit parantaa yrityksesi kannattavuutta merkittävästi. Koulutus yhdistää teorian käytäntöön ja tarjoaa konkreettisia työkaluja niin kannattavuuslaskentaan, hinnoitteluun kuin toimintaympäristön ja kilpailutilanteen analysointiin. Koulutuksen jälkeen osaat laskea hinnoittelupäätösten, kuten alennusten ja hinnankorotusten, vaikutuksen yrityksesi kannattavuuteen ja tiedät miten hinnoitella korkealla katteella menettämättä asiakkaita. Koulutus sopii tuotteiden ja palveluiden hinnoittelua ja myynnin kannattavuutta pohtiville yrittäjille tai yrittäjiksi aikoville ja kaikille muille näiden asioiden parissa työskenteleville.

Kouluttajana tuotantotalouden DI Jarkko Aho (Taitotalo)
Jarkko Aho on liiketoiminnan ja yritystalouden ammattilainen, innostava ja käytännönläheinen kouluttaja ja tietokirjailija.

Koulutuksessani korostuu käytännönläheisyys ja konkreettiset esimerkit todellisesta liike-elämästä. Minulla on taito kuvata monimutkaisia liiketaloudellisia kokonaisuuksia helposti ymmärrettävällä tavalla. Suhtaudun intohimoisesti omaan alaani, mikä näkyy innostuneena ja kannustavana opetustyylinä. Menestyksekkään liiketoiminnan keskiössä ovat aina ihmiset, eli yrityksen henkilöstö ja asiakkaat. Tämän ihmisiä arvostavan periaatteen mukaan suhtaudun aina myös koulutukseni yleisöön. Kannustan jokaista hyppäämään kanssani liiketoiminnan mielenkiintoiseen maailmaan. Koulutuksessa nähdään!” -Jarkko Aho

Webinaari toteutetaan Microsoft Teams-alustalla. Jos osallistut kokoukseen tietokoneella, niin et tarvitse erillistä asennusta. Mobiililaitteella osallistuminen vaatii sovelluksen asentamisen.
Saat linkin kokoukseen maanantaina 28.9. sähköpostilla.

Lisätietoja:
Heidi Lampinen, heidi.lampinen@mikseimikkeli.fi tai 0440 361 619