fbpx

Liiketoimintamahdollisuudet Venäjän rautateillä ja tärinänvaimennuksessa

Rautatiet kuvituskuva
Tapahtuma alkaa: 18.03. @ 09:00
Tapahtuma päättyy: 18.03 @ 10:30
Tapahtumapaikka: Microsoft Teams -webinaari
Ilmoittaudu viimeistään: 17.03.2021 Siirry tästä ilmoittautumiseen.

Liiketoimintamahdollisuudet Venäjällä ovat olleet viime aikoina haastavat heikentyneen ruplan kurssin, pakotteiden ja koronan takia. Venäjän rautatiet investoivat kuitenkin vahvasti infraan, kalustoon ja innovaatioihin. Venäläinen teknologiayritys Astron OOO tekee kauppaa Venäjän rautateiden kanssa. Yrityksen omistaja asuu Suomessa ja olisi kiinnostunut yhteistyömahdollisuuksista suomalaisten yritysten kanssa.

Webinaarissa Astron OOO:n omistaja Andrei Evsigneev kertoo kokemuksistaan Venäjän rautateistä asiakkaana ja Venäjän rautateillä avautuvista uusista näkymistä suomalaisille yrityksille. Venäjän rautateille voi päästä tarjoamaan yhdessä venäläisen kumppanin kanssa, ja menestyä, jos tuote tai palvelu on kilpailukykyinen ja innovatiivinen.

Astron OOO valmistaa ja myy tärinänvaimennusteknologiaa Samarassa, Venäjällä, jota Venäjän rautatiet hyödyntää erilaisissa käyttökohteissa. Teknologialle on kuitenkin tunnistettu useita muitakin soveltamiskohteita mm. kuljetuksissa, puolustusteknologiassa ja veneilyssä. Webinaarissa on mahdollista keskustella yhteistyömahdollisuuksista sekä Venäjän rautateihin, että tärinänvaimennukseen liittyen.

Lisätietoa Venäjän rautateiden avoimista tarjouspyynnöistä: https://innovation.rzd.ru

Lisätietoa Astron OOO:sta: https://dempfer.ru/

Ohjelma:

-Tilaisuuden avaus

-Yhteistyö Venäjän rautateiden kanssa (Astron OOO, Andrei Evsigneev)

-Tärinänvaimennus teknologia ja sovelluskohteet, mm. kuljetukset, puolustusteknologia, veneily (Astron OOO ja Iron Pillow, Andrei Evsigneev)

-Suomalaisten yritysten esittäytymiset n. 5 min / yritys / 2–3 diaa, (vapaaehtoinen, sovi esityksestä etukäteen: Karoliina Tanskanen, puh. 044 7678482, karoliina.tanskanen@mikseimikkeli.fi)

-Ehdotus jatkosuunnitelmista

-Keskustelu, mahdollisuus myös sopia kahdenkeskisestä keskustelusta Andrei Evsigneevin kanssa.

Tilaisuus on suunnattu suomalaisille teknologiayrityksille, joilla on kiinnostusta Venäjän markkinoihin, potentiaalia tarjota Venäjän rautateille tai on kiinnostusta yhteistyöstä tärinänvaimennus teknologia alalla.

Webinaarin työskentelykieli on englanti.
Osallistumislinkki toimitetaan ennen tilaisuutta kaikille ilmoittautuneille.

Tilaisuus järjestetään osana Biotalous ja Cleantech Miniklusteri: vienti ja kansainvälistyminen sekä Navitas Kehityksen NewTech EAKR-hankkeita.

NewTech-hankkeen logo (Navitas)Pohjois-Savon Liitto