fbpx

Koronaturvallinen asiakaskokemus -webinaari

Liikkeessä asioiva asiakas, piirroskuva
Tapahtuma alkaa: 09.06. @ 17:00
Tapahtuma päättyy: 09.06 @ 18:30
Tapahtumapaikka: GoToMeeting -etäwebinaarisovellus
Ilmoittaudu viimeistään: 09.06.2020 Siirry tästä ilmoittautumiseen.

Yritystoiminnan rajoituksia lievennettiin 1.6. alkaen ja nyt on tullut aika lisätä jälleen taloudellista toimeliaisuutta maassamme turvallisella tavalla.

Yrittäjä, tässä maksuttomassa webinaarissa saat käytännönläheisiä vinkkejä ja ajatuksia liiketoimintasi, asiakastilojesi ja asiakaskokemuksesi riskienhallintaan. Saat useita näkökulmia koronaviruksen huomioimiseen liiketoiminnassasi.

Välitämme parhaita kokemuksia yrityksistä, jotta myös sinä voit tehdä yrityksessäsi asioinnista ja työskentelystä miellyttävää ja turvallista.

Webinaarin asiantuntijana toimii yritysten koronaoppaan kirjoittaja, EK:n riskienhallinnan ja yritysturvallisuuden asiantuntija Markku Rajamäki. Mukana myös case-esimerkkejä. Alustajana toimii Jukka Kumpusalo, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy.

Webinaari alkaa tiistaina 9.6.2020 klo 17.00. Tilaisuuden kesto on n. 1,5 tuntia. Voit osallistua webinaariin kotitietokoneellasi. Mikäli haluat osallistua matkapuhelimella, lataa ennen osallistumista puhelimesi sovelluskaupasta ilmainen GoToMeeting-sovellus. Näin varmistat yhteyden toimivuuden.

Tilaisuus järjestetään osana Yritykset koronakriisin yli -hanketta, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Rahoittava viranomainen on Etelä-Savon ELY-keskus.