fbpx

Asiakassuhdemarkkinoinnin valmennus

Tapahtuma alkaa: 28.09. @ 13:00
Tapahtuma päättyy: 28.09 @ 16:00
Tapahtumapaikka: Teams -webinaari
Ilmoittaudu viimeistään: 26.09.2021 Siirry tästä ilmoittautumiseen.

Uusien asiakkaiden hankinta on jopa 8 kertaa kalliimpaa kuin vanhojen asiakkaiden säilyttäminen. Kun kertakauppojen sijaan tähdätään pitkäkestoisten ja kannattavien asiakassuhteiden luomiseen, säästyy aikaa ja rahaa – ja mikä parasta, asiakkaat pysyvät tyytyväisenä ja jopa auttavat sinua uusasiakashankinnassa, kun he suosittelevat tuotteitasi ja palveluitasi eteenpäin.

Asiakassuhdemarkkinoinnin valmennuksessa opit, miten asiakas nostetaan kaiken markkinoinnin keskiöön. Opit luomaan kohderyhmiäsi edustavat asiakaspersoonat ja käyttämään niitä kaiken markkinointiviestinnän lähtökohtana. Ymmärrät, miten ja minkälaisia markkinoinnin keinoja asiakkaan ostopolun eri vaiheissa kannattaa hyödyntää ja miten olemassa olevia asiakkuuksia luokitellaan, hoidetaan ja kasvatetaan. Valmennus sisältää runsaasti esimerkkejä elävästä elämästä!

SISÄLTÖ

  • Arvolupaus
  • Asiakaspersoonat
  • Asiakkaan ostopolut
  • Asiakasviestinnän ulottuvuudet
  • Yrityksen äänensävyn (tone of voice) määritteleminen
  • Asiakkuuksien kannattavuuden ja kasvupotentiaalin tunnistaminen
  • Asiakasluokittelun tekeminen
  • Asiakkuuden hoitomallien kirkastaminen

Kouluttajina toimivat strategisen markkinointitoimisto Unfair Lean Marketingin operatiivinen johtaja ja toinen perustaja Taru Kumpulainen sekä viestinnän asiantuntija Ilona Mäki-Maukola. Kumpulaisella on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnista, viestinnästä, mainonnasta ja yrittäjyydestä. Hän on intohimoinen strategisen markkinoinnin ja viestin kiteyttäjä, kokenut konseptoija ja brändäri, joka motivoituu haastavista projekteista, selkeistä tavoitteista sekä innostavista asiakkaista ja kollegoista. Mäki-Maukola puolestaan on in house -viestinnästä markkinointitoimistoon hypännyt viestijä, jonka sydän sykkii sisältömarkkinoinnille. Hän innostuu erityisesti siitä, kun onnistuu kannustamaan yritykset ja asiantuntijat estradille kertomaan, mikä juuri heidän työstään tekee merkityksellistä.

JÄRJESTÄJÄ

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy / ReissuEllu – Hyvinvointia kehittävä liikkuva oppimisympäristö -hanke

HINTA

Maksuton

LISÄTIETOJA

Kirsi Mättölä, kirsi.mattola@mikseimikkeli.fi
Veera Manninen, veera.manninen@mikseimikkeli.fi

ESR_yhdistelmalogo