fbpx

Iloa yrittäjyydestä – Ali Jahangiri

Tapahtuma alkaa: 03.09. @ 09:30
Tapahtuma päättyy: 03.09 @ 10:30
Tapahtumapaikka: Verkkotapahtuma & Etäkatsomo Mikkeli-Karagessa, Maaherrankatu 12 (sisäpiha, käynti Vilhonkadun tai Raatihuoneenkadun puolelta)

Juhlistetaan yhdessä Yrittäjän päivää!

Stand up -koomikko Ali Jahangiri pitää innostavan puheenvuoron yritteliäisyydestä ja yrittäjyydestä 3.9.2021 kello 9:30-10:30. Ali on törkeän pidettävä rääväsuu, jonka esitys saa varmasti nauramaan – ehkä myös ajattelemaan.

Tapahtumassa esitellään myös Yrittäjyyden kolmas aalto -hankkeessa (www.xamk.fi/yrittajyydenkolmasaalto) uusille yrittäjille Etelä-Savossa tarjolla olevia tapahtumia ja valmennuksia.
Tilaisuus on suunnattu erityisesti toisen asteen opiskelijoille, mutta kaikki ovat tervetulleita seuraamaan livestriimiä.
Tapahtuma ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Liity mukaan seuraamaan livestriimausta tästä: www.bit.ly/iloayrittajyydesta  tai tule katsomaan striimiä Mikkeli-Karagen tiloihin.

Tilaisuus on osa Yrittäjyyskasvatuksella elinvoimaa Etelä-Savoon ja Yrittäjyyden Kolmas Aalto -hankkeita, jotka saavat Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta Euroopan sosiaalirahaston osarahoitusta.