fbpx

Yrityksen Talousapu -neuvonta

Yrityksen talousapu -palvelu auttaa, neuvoo ja ohjaa talous- ja maksuvaikeuksissa olevia yrityksiä ja yrittäjiä ja sen tavoitteena on ehkäistä turhia konkursseja tarjoamalla alhaisen yhteydenottokynnyksen maksutonta talousneuvontaa puhelimitse.

Meiltä saat luottamuksellista, riippumatonta, maksutonta ja asiantuntevaa apua, tukea ja neuvontaa. Yrittäjän talousavun neuvojat ovat yrityksen talouden ja terveyttämisen asiantuntijoita.

Palvelussa asiantuntija arvioi saatujen tietojen pohjalta yrityksen/yrittäjän todellisen taloudellisen tilanteen, antaa riippumattomia neuvoja ja ohjeita kuinka tilanteessa toimitaan sekä tarvittaessa ohjaa tarvittaessa eteenpäin alueellisiin palveluihin.

Talousavussa annetaan myös neuvontaa elinkeinonharjoittajan velkajärjestelyyn liittyen ja suoritetaan elinkeinonharjoittajan velkajärjestelyyn kuuluva elinkeinotoiminnan kannattavuuden alustava arviointi sekä ohjataan edellytysten täyttyessä velkajärjestelyprosessissa eteenpäin.

Asiantuntijoina palvelussa toimivat yrityksen kehittämisen, talouden ja liiketoiminnan terveyttämisen sertifioidut (TMC tai vast.) asiantuntijat, joilla on pitkä kokemus pk-yritysten kanssa toimimisesta.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy toimii Yrityksen talousapu -palvelun alueorganisaationa. Tarjoamme tukea yrityksille, jotka tarvitsevat ensitietojen perusteella pidempiaikaista neuvontapalveluja ja/tai mentorointia. Yritysneuvojamme ovat Early Warning -koulutettuja.

Toimi näin

Kun talousvaikeuksia ilmenee, soita mahdollisimman pian Talousavun palvelunumeroon 0295 024 880. Soita viimeistään silloin, kun maksamattomia laskuja alkaa kasautua ja joudut jättämään osan maksamatta rahanpuutteen vuoksi.

Neuvontapalvelun aukioloajat:

  • suomeksi ma–pe klo 9–16.15 puh. 0295 024 880
  • ruotsiksi to klo 9–16.15 ​​​puh. 0295 024 881
  • englanniksi 9–16.15 puh. 0295 024 882

Mikkelissä sinua palvelee: