fbpx

Yrityksen Talousapu -neuvonta

Yrittäjän talousapu -palvelu auttaa, neuvoo ja ohjaa talous- ja maksuvaikeuksissa olevia yrityksiä ja yrittäjiä ja sen tavoitteena on ehkäistä turhia konkursseja tarjoamalla alhaisen yhteydenottokynnyksen maksutonta talousneuvontaa puhelimitse.

Palvelu tarjoaa luottamuksellista, riippumatonta, maksutonta ja asiantuntevaa apua, tukea ja neuvontaa. Yrittäjän talousavun neuvojat ovat yrityksen talouden ja terveyttämisen asiantuntijoita.

Palvelussa asiantuntija arvioi saatujen tietojen pohjalta yrityksen/yrittäjän todellisen taloudellisen tilanteen, antaa riippumattomia neuvoja ja ohjeita kuinka tilanteessa toimitaan sekä tarvittaessa ohjaa tarvittaessa eteenpäin alueellisiin palveluihin.

Valtakunnallisessa Yrittäjän Talousavussa annetaan neuvontaa elinkeinonharjoittajan velkajärjestelyyn liittyen ja suoritetaan elinkeinonharjoittajan velkajärjestelyyn kuuluva elinkeinotoiminnan kannattavuuden alustava arviointi sekä ohjataan edellytysten täyttyessä velkajärjestelyprosessissa eteenpäin.

Asiantuntijoina palvelussa toimivat yrityksen kehittämisen, talouden ja liiketoiminnan terveyttämisen sertifioidut (TMC tai vast.) asiantuntijat, joilla on pitkä kokemus pk-yritysten kanssa toimimisesta.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy toimii Yrittäjän talousapu -palvelun alueorganisaationa. Ensitietojen perusteella tarjoamme tukea yrityksille, jotka tarvitsevat pidempiaikaista neuvontapalvelua ja/tai mentorointia. Osa yritysneuvojistamme on Early Warning -koulutettuja.

Yksityishenkilön velkajärjestely yrittäjälle -esite.
Yksityinen elinkeinon- tai ammatinharjoittaja voi hakea yksityishenkilön velkajärjestelyä yritystoiminnan velkoihin ja/tai yksityistalouden velkoihin.

Toimi näin

Kun talousvaikeuksia ilmenee, soita mahdollisimman pian Talousavun palvelunumeroon 0295 024 880 tai soita viimeistään silloin, kun maksamattomia laskuja alkaa kasautua rahanpuutteen vuoksi.

Neuvontapalvelun aukioloajat:

  • suomeksi ma–pe klo 9–16.15 puh. 0295 024 880
  • på svenska to kl 9–16.15 ​​​tfn. 0295 024 881
  • in English Mon.-Fri 9–16.15 tel. 0295 024 882

Mikkelissä sinua palvelee: