fbpx

Lakesaimaa.fi

Maisema Neitvuorelta lähellä Mikkeliä

Lakesaimaa.fi -hankkeen tavoitteena on konseptoida ja toteuttaa Saimaa/LakeSaimaa.fi – verkkopalvelu, joka kokoaa yhteen Lake Saimaa ry:n toiminta-alueen matkailullisen elämys- ja palvelutarjonnan, mahdollistaa helpon ostamisen sekä rakentaa laadukkailla sisällöillä Saimaan brändiä ja alueen vetovoimaa.

Luomme uuden aikakauden alustan, joka vastaa asiakkaan kysymykseen ”miksi” ja joka hyödyntää avointa dataa mahdollisimman ketterästi ja kustannustehokkaasti. Tämän lisäksi hankkeen tuloksena syntyy uusia ja ketteriä alueellisia toimintamalleja. Tuotettavien digitaalisten palveluiden ja katkeamattomien palveluketjujen mallintaminen konseptointivaiheessa synnyttää myös työkaluja ja ratkaisuja alueellisen koordinoinnin, johtamisen ja yhteistyömallien haasteisiin.

Tavoitteenamme on matkailutulon kestävä kasvu ja matkailusesonkien pidentäminen Saimaan alueella. Tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan yhteinen verkkopalvelu johon alueen digitaalinen matkailutarjonta kootaan asiakaslähtöisiksi sisällöiksi tour planner-ajattelua ja koko matkaketjun kattavia työkaluja hyödyntäen, tehden näin asiakkaan ostopolusta vaivattoman ja suoraviivaisen. Näitä sisältöjä hyödynnetään myös läpi koko Saimaan digiekosysteemin, jolla mahdollistetaan alueen digitaalisen inventaarion ja tuotetietojenkustannustehokas hyödyntäminen. Hyödynnämme yhteistä verkkopalvelua myös tiedolla johtamisen kehittämisessä.

Ota yhteyttä

Minna Gurney
044 359 8655
minna.gurney@mikseimikkeli.fi

Hanketiedot

Hanke alkoi:
01.11.2020

Hanke päättyy:
31.03.2022

Hankkeen päätoteuttaja:
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Osatoteuttajat:
goSaimaa Oy

Hankkeen toteutusalue:
Kansallinen/kansainvälinen

Rahoittava viranomainen:
Matkailuelinkeinon elpymistä edistävät kehittämishankkeet -rahoitus (TEM & Varsinais-Suomen liitto)