fbpx

Tunnettu patsaskauppa Pikkirilli

Yrityksen virallinen nimi: Juvan Puutarhasomiste Oy
Toimiala: Kauppa
Yrityksen sijaintikunta: Juva
Hinta: 149 000€
Yrityksen www-sivut: https://www.pikkirilli.fi/

Pikkirillin patsaspihan tuntenevat kaikki Viitostietä Juvan kohdalla ajaneet. Patsaspihalla on esillä satoja toinen toistaan näyttävämpiä patsaita, suihkulähteitä ja somisteita, joiden joukosta löytyy suosikki joka pihaan. Patsaskaupan yhteydessä toimii kesäkahvio, jonka valikoimassa on makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä belgialaisia vohveleita. Pikkirillin verkkokaupassa on myös laaja valikoima mukeja, huonetuoksuja ja muita sisustustuotteita.

Yrityksellä on maahantuontia jo vuodesta 1996 lähtien, kuten Euroopan suurin betonipatsaiden ja suihkulähteiden valmistaja Stor, Euroopan suurin posliinimukien valmistaja Könitz sekä lasikuitu- ja muovipatsaiden valmistaja Kis, jonka asiakkaita ovat mm. McDonalds.
Tukkumyyntiasiakkaita tällä hetkellä aktiivisia noin 15, yhteensä 40.

Pikkirilli kahvila on laajuudeltaan 180 m2, mistä 16 asiakaspaikkaa sisällä ja 48 asiakaspaikkaa ulkona. Sisälle on mahdollista laittaa 24 asiakaspaikkaa lisää. Sisällä koneellinen ilmastointi, mikä mahdollistaa esim. grillikioskitoiminnan. Lämmitys: sähkö sekä ilmalämpöpumppu.
Tontilla rakennusoikeutta on jäljellä noin 1530 m2. Syksyllä 2022 tulee ulkomyyntialuetta noin 2000 m2 lisää, mikä mahdollistaa ottaa myyntiin muita edustuksia esim. ulkorakennuksien myymisen tai vaikka taimimyymälän. Asvaltoitu alue noin 500 m2.

Yrityksellä on myös verkkokauppa, jossa on noin 500 erilaista tuotetta. Verkkokauppa on helposti laajennettavissa ympärivuotisilla tuotteilla.
Erinomainen näkyvyys 5-tielle, missä kulkee noin 15 000 ajoneuvoa vuorokaudessa. Pikkirilliin on muodostunut paljon kanta-asiakkaita, jotka ostavat vuosittain. Tällä hetkellä Pikkirilli on avoinna huhtikuusta lokakuuhun.

Yritys etsii uutta omistajaa. Yrityskauppa sisältää varaston, kaluston, verkkokaupan ja kumppanuudet, hinta 149 000 € (ilman tonttia). Tontin ja kiinteistön hinta on 189 000 €.

Ota yhteyttä:

Petri Happonen
040 505 7773
info@pikkirilli.fi