fbpx

Täyden palvelun LVI-liike Kangasniemellä

Yrityksen virallinen nimi: Puulan Putki Oy
Toimiala: Teollisuus, Sähkö-, lämpö-, vesi- ja viemäriala
Yrityksen sijaintikunta: Kangasniemi
Hinta: Neuvoteltavissa

Puulan Putki Oy on täyden palvelun LVI-liike. Se on toiminut hyvällä liikepaikalla jo yli 30 vuotta Kangasniemellä.

Hyvämaineinen yritys tekee vaativia LVI-asennuksia ja -urakointia saneeraus- sekä uudisrakentamiskohteissa eri puolella Etelä-Savossa ja Keski-Suomessa. Suurin osa asiakkaista ovat yrityksiä ja taloyhtiöitä, mutta myös yksityisasiakkaita on paljon. Asiakasrekisteri on yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöstön ja laadukkaan toiminnan vuoksi hyvin laaja ja monipuolinen.

Kaupan toteutus tapahtuu liiketoimintakauppana. Kauppaan kuuluvat yrityksen liiketoiminta, kalusto, myymälävarasto sekä olemassa olevat referenssit ja asiakassuhteet. Yrityksellä on erittäin hyvät mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaa tulevaisuudessa osaavan uuden yrittäjän käsissä.

Yrityksen liiketoiminnan häiriöttömän jatkon varmistamiseksi nykyinen yrittäjä on valmis tukemaan yritystä jatkajan ajatusten mukaisesti myös omistajanvaihdoksen jälkeen. Nykyinen omistaja pystyy tarjoamaan merkittäviä työkohteita uudelle omistajalle. Yritys toimii omissa tiloissa, mutta nykyinen yrittäjä voi alussa myös jatkaa kiinteistön omistajana ja vuokrata tilat jatkajalle.

Ota yhteyttä:

Sami Tiihonen
040 554 9412
sami.tiihonen@stt-rakennus.fi