fbpx

Saimaan Vesistön Helmi KALLIONIEMI!

Yrityksen virallinen nimi: SunSaimaa Oy
Toimiala: Majoitus-, ravintola- ja elintarviketoimiala
Yrityksen sijaintikunta: Mikkeli
Hinta: Neuvoteltavissa
Nykyinen liikevaihto: 300000 €
Yrityksen www-sivut: http://ravintolakallioniemi.fi/

Saimaan loistava veneilijän paratiisi Ristiinassa, vetovoimaisen Astuvansalmen kalliomaalausten naapurissa etsii uutta emäntää / isäntää!

Kallioniemi tarjoaa ruoka- ja majoituspalveluita. Palveluita on tarjolla sekä veneilijöille että maakravuille. Vihreän kullan kulttuuritien varrella sijaitseva historiallisesti merkittävä E.N. Setälän kesähuvila Kallioniemen upeissa Saimaan maisemissa. Kallioniemellä on vakiintunut asiakaskunta joka koostuu kesä-asukkaista sekä Mikkelin ja Ristiinan asukkaista. Risteily-laiva M/S Aino liikennöi myös Kallioniemeen yhteistyöhalukkaan yrittäjän toimesta tuoden turisteja ruokailemaan.

E.N.Setälän 1896 valmistuneessa huvilassa toimii SunSaimaa- ravintola ja lounasajan ulkopuolella huvilassa järjestetään ruokaan liittyviä tapahtumia ja huvila on varattavissa yksityistilaisuuksiin.

Rantamakasiinilla tarjoillaan päivittäin ruokaa burgereiden ja muiden grillituotteiden muodossa. Matkailijoita palvelemme ravintolapalveluiden lisäksi mm. opastetuilla veneretkillä Astuvansalmen kalliomaalauksille. Aittamajoitusta sekä rantasaunan vuokrausta voi myös tiedustella.

Kallioniemessä on vetovoimana myös polttoainejakelu piste sekä muut palvelut matkaveneilijöille.

Kallioniemen aluetta voi kehittää eteenpäin monin tavoin. Alueella on rakennusoikeutta n. 1500m2 sekä mm. luomukeruu-alueeksi sertifioitu metsä, mahdollistaen omien luomutuotteiden tarjoamisen ravintolassa

Mikkelin kaupungin vuokraamaan kiinteistöön kuuluu noin 6ha maa-alue, päärakennus 317m3 ja terassi, rantamakasiini 120m3 ja terassi sekä 20 vierasvenepaikkaa ja polttoainejakelu veneille.

Ota yhteyttä:

Mari Meriläinen
040 547 9716