fbpx

Myydään menestyvä ja erittäin kannattava ravintola/kahvilan liiketoiminta

Yrityksen virallinen nimi: M.A.C. Sport
Toimiala: Majoitus-, ravintola- ja elintarviketoimiala
Yrityksen sijaintikunta: Mäntyharju
Hinta: Neuvoteltavissa
Yrityksen www-sivut: https://www.kurkiniemi.fi

Mäntyharju on yksi Suomen suosituimmista mökkikunnista, jossa on puhdasta järviluontoa, monipuolista kulttuuria ja ihanaa elämää kaikenikäisille.

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa menestyvä ja erittäin kannattava liiketoiminta, joka muodostuu Mäntyharjun keskustaajaman suosituimmista kesän kohtaamispaikoista Rantaravintola Kurkiniemestä ja Mäntyharjun Torikahvilasta.

Kurkiniemi on Mäntyharjun kaunein rantaravintola, joka sijaitsee vain 700 metriä torilta, aivan rautatieaseman vieressä ja puhtaan Pyhäveden rannalla. Nykyinen omistaja on pitänyt viihtyisää ja menestyvää rantaravintolaa yli 20 vuotta. Nyt on aika uusien tuulien kehittää järviterassia, sen palvelua ja tarjontaa nykyistäkin paremmaksi.

Mäntyharjun Torikahvila on viihtyisä ja tunnelmallinen kaikkien yhteinen kesäolohuone, joka on palvellut asiakkaita samalla paikalla jo vuodesta 1978. Mäntyharjun tori on niin paikallisten kuin vapaa-ajanasukkaiden ja matkailijoiden erittäin tärkeä kohtaamis- ja kauppapaikka, jonka sydän on Torikahvila herkullisella tuotevalikoimallaan.

Tekemällä ahkerasti töitä kesän, saat hyvän toimeentulon koko vuodeksi!

Kauppaan kuuluu liiketoiminta, laitteet, kalusteet, vuokraoikeudet ja omistajan tuki. Myyntihinta perustuu riippumattoman KHT-tilintarkastajan arvioon.

Ota yhteyttä:

Toni Maczulskij
0440 575 830
ravintolakurkiniemi@gmail.com