fbpx

Hirsisorvaamo

Yrityksen virallinen nimi: Puukko Heikki Arvo Juhani
Toimiala: Rakentaminen, Teollisuus
Yrityksen sijaintikunta: Mikkeli
Hinta: 50 000

Hirsisorvaamo Heikki Puukko on toiminut seutukunnalla parikymmentä vuotta toimittaen pyöröhirsikehikoita ympäri Suomen, ja jopa Suomen rajojen ulkopuolelle. Markkinointia ei ole tarvinnut tehdä vaan tyytyväiset asiakkaat ovat tuoneet seuraavat asiakkaat.

Pieni toimija taipuu monenlaiseen mutkaan, mihin isot pyöröhirsitehtaat eivät pysty, joten töitä on riittänyt mukavasti. Ikää on kuitenkin jo sen verran, että toiminta joutaisi nuoremmalle. Tästä löytyisi sinulle hyvä työpaikka, jos olet vailla töitä ja Heikki on luvannut opettaa kaiken, mitä tarvitsee osata eli mielenkiinto puuta kohtaan ja yrittäjän asenne riittää. Näin pääset heti tekemään laskutettavaa työtä.

Kalustoon kuuluu hirsisorvin lisäksi tukkien kuorimakone sekä myös kenttäsirkkeli ja höylä.  Myytävillä laitteilla voi tehdä rahtisahauksena lautaa ja lankkuja sorvauksen lisäksi tai tehdä korjaushirsiä, jotka ovat tarkasti vanhojen hirsien kokoisia.

Yritys toimii omissa tiloissa Joroisten puolella Maavedellä ja toiminta myydään kiinteistön kanssa. Heikki ei ole sähköpostimiehiä, joten soita ja kysy lisää!

Ota yhteyttä:

Heikki Puukko
0400494981