fbpx

Jarmo Kastinen

EcoSairilan ympäristötietoalusta, yhtiön ICT

Soita
Puh. 040 464 6279
Email. jarmo.kastinen@mikseimikkeli.fi
LinkedIn: Avaa LinkedIn-profiili

Jarmo Kastinen

Koulutukseltani olen aito ICT-nörtti vuodelta 1988 Mikkelistä.

Valmistumiseni jälkeen olin toteuttamassa esimerkiksi  paperitehtaan toiminnanohjaus- ja lattiatason järjestelmiä, ennakoivan kunnossapidon ratkaisuja prosessinohjausliityntöineen, yliopistollisen sairaalan potilasviesti- ja -valvontajärjestelmä sekä laboratorioautomaation että valtakunnallisen GSM-operaattorin mobiililiikenteen hallinta- ja asiakaslaskutusjärjestelmää.

Ennen Mikkeliin siirtymistä toimenkuvana minulla oli mm. ICT–managerin  tehtävät Pirkanmaalaisessa konepajateollisuuden konsernissa sekä eräässä nykyään pörssinoteeratussa softatalossa. Lisäksi vastuullani oli pyörittää omaa palvelinkeskustamme ja omaa tukipalvelutiimiämme sekä julkisia www-palvelujamme.

Mikkelin paluumuuton jälkeen osallistuin mm. paikkatietoon pohjautuvan karttapohjaisen mittaustiedon hallinta- ja visualisointijärjestelmän kehittäminen Lappeenrannan tekniselle yliopistolle Mikkeliin sekä Pelastustoimen tilannekuvajärjestelmän kehittämiseen.

Nykyisellään vastualueellani ovat hanke- ja projektipäällikkyys yhtiön toteuttamissa nimetyissä ICT-painotteisissa hankkeissa/projekteissa sekä yhtiön ICT-kokonaisratkaisu.