fbpx

Yritykset koronakriisin yli – YKY

"Hankkeen tarkoituksena on auttaa yrityksiä koronakriisin yli siten, että kriisin aiheuttavat haittavaikutukset olisivat mahdollisimman pienet."

Hankkeessa autetaan yrityksiä selviytymään kaikissa koronapandemian tuomissa haasteissa yritysneuvonnan keinoin. Yritysneuvontaa annetaan ensisijaisesti tarkoitukseen perustetun palvelupuhelimen kautta, palvelunumero on auki arkisin klo 8-16. Neuvonnassa autetaan mm. yritykselle sopivien tukirahoitusinstrumenttien hyödyntämisessä, talousasioissa, yritystoiminnan uudelleen suuntaamisessa, poikkeustilainnovaatioiden synnyttämisessä ja verkostoitumisessa. Hanke tekee runsasta viestintää yrityksille tarjolla olevasta avusta ja mahdollisuuksista.

Yrityksen on helppo aloittaa haasteidensa ratkaisu yhdestä tunnetusta neuvontapuhelimesta alkaen ja yritys saa näin koko yritysneuvontaverkoston palvelut käyttöönsä yhdestä aloituspaikasta lähtien. Yritys löytää käyttöönsä parhaat ajantasaiset neuvot ja avut, sekä pääsee mukaan uusiin verkostoihin, joista yritys voi hyötyä uudessa muuttuneessa tilanteessa.

 

Hanketiedot

Hanke alkoi:
08.04.2020

Hanke päättyy:
31.03.2021

Hankkeen päätoteuttaja:
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Hankkeen toteutusalue:
Mikkelin seutu

Rahoittava viranomainen:
Etelä-Savon ELY-Keskus