fbpx

ReissuEllu – hyvinvointia kehittävä liikkuva oppimisympäristö

"Hankkeessa suunnitellaan hyvinvointia tukevien palvelujen kehittämistä Essoten toimintojen kanssa yhteistyössä, jolloin pyörillä oleva oppimisympäristö ”ReissuEllu” toimisi palvelujen jalkauttajana Essoten toiminta-alueelle ja näin lisäisi alueen palvelujen saatavuutta asiakkaiden keskuudessa. Essoten alueen asiakkaat saavat kiertävässä ReissuEllu autossa hyvinvointipalveluita lähellä omaa asuinpaikkaa. Samalla tarjotaan yrityksille kehitysalusta laitteiden ja palvelujen testaamiseen."

Hankkeessa rakennetaan uudenlainen terveyttä ja hyvinvointia kehittävä pyörillä liikkuva oppimisympäristö ja kehitetään uudenlainen toteutustapa työskennellä yhteistyössä oppilaitoksen, Essoten, järjestöjen sekä yritysten kanssa hyvinvointipalvelujen kehittäjänä. Hankkeen tavoitteena on laajasti lisätä hyvinvointia tukevien palvelujen ja toimintamallien kehittämistä, joka myös mahdollistaauutta ja kasvavaa liiketoimintaa ao. toimialalle.

Hankkeessa kehitetään malleja yritysten palvelumuotoilun tukemiseen ja tarvittavien kehittäjäkumppanuuksien hyödyntämiseen niin, että uudet teknologiset ja teknologiaa hyödyntävät terveys- ja hyvinvointialan palvelut pääsevät tavoittamaan niiden kysyntäpotentiaalin. Yritysten tuotteita ja palveluita voidaan kehittää palvelumuotoilun avulla maakuntaa kiertävässä ReissuEllu autossa. Yritykset saavat näkyvyyttä sekä suoraa käyttäjäpalautetta kehittääkseen toimintaa.

Hankkeen nettisivut:
www.esedu.fi/hanke/reissuellu/

Facebook:
www.facebook.com/hankereissuellu/

Tiedotteet ja uutiset:

Poikkeusolot kannustivat lautapeliyhtiötä uusiin siirtoihin / Tiedote 29.9.2020

Ota yhteyttä

Kirsi Mättölä
0440 361 606
kirsi.mattola@mikseimikkeli.fi

Veera Manninen 800x800px
Yksityinen: Veera Manninen
050 478 0771
veera.manninen@mikseimikkeli.fi

Hanketiedot

Hanke alkoi:
01.06.2019

Hanke päättyy:
30.11.2021

Hankkeen päätoteuttaja:
Etelä-Savon Koulutus Oy

Osatoteuttajat:
Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Hankkeen toteutusalue:
Mikkelin seutu

Rahoittava viranomainen:
Etelä-Savon ELY-Keskus