Enter to Business – Jatkajien hakeminen omistajanvaihdoksiin tuleville yrityksille ja jatkajan onnistumisen varmistaminen Etelä-Savon alueella - Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Enter to Business – Jatkajien hakeminen omistajanvaihdoksiin tuleville yrityksille ja jatkajan onnistumisen varmistaminen Etelä-Savon alueella

Etelä-Savon alueella on lukumääräisesti kasvava joukko eläköityviä ja jatkajaa vailla olevia yrittäjiä. Kartoitamme yritykset, joille yritystoiminnasta luopuminen on ajankohtaista. Ohjaamme luopuvia yrittäjiä toiminnan saattamisessa myyntikuntoon. Yhdistämme luopujat ja yritystoimintaa harkitsevat neuvottelemaan yrityskaupoista ja osoitamme heille tarvittavaa asiantuntija-apua. Tuemme uutta yrittäjää toiminnan sujuvan jatkuvuuden turvaamiseksi.

Hanke on suunnattu sinulle, joka:

  • suunnittelet yritystoiminnasta luopumista
  • harkitset yrittäjäksi ryhtymistä
  • harkitset yritystoiminnan kehittämistä yritysoston kautta

Saat neuvoja, mitä kaikkea yrityskaupassa kannattaa ottaa huomioon ja yrityksesi myyntikuntoon saattamisessa. Saat konkreettisen toimintamallin yrityskaupan tai yritystoiminnan lopettamisen läpiviemiseen ja uutena yrittäjänä tukea hiljaisen tiedon siirtämisessä vanhalta yrittäjältä. Luova yrittäjä saa potentiaalisia ostajaehdokkaita yritystoimintansa jatkuvuuden turvaamiseksi.

Hyödynnä mahdollisuus ja varaa aika maksuttomaan neuvontaan. Käymme läpi yrityksesi tilanteen, suunnittelemme hallitun yritystoiminnasta luopumisen ja haemme ostajakandidaatteja. Opastamme myös yrityskaupan mahdollisissa yritysjärjestelyissä ja verotuksessa sekä ja ohjaamme edelleen erityisasiantuntijoiden luo tarpeen mukaan.

Kun myyntiaikeesi on selvä, julkaisemme myynti-ilmoituksen maksutta kotisivuillamme. Katso seudulla myytävänä olevat yritykset MikseiMikkelin ja Itä-Savon Uusyrityskeskuksen myytävien yritysten sivuilta.

Hanketiedot

Hanke alkoi:
01.03.2019

Hanke päättyy:
28.02.2021

Hankkeen päätoteuttaja:
Itä-Suomen Uusyrityskeskus

Osatoteuttajat:
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Hankkeen toteutusalue:
Maakunnallinen

Rahoittava viranomainen:
Etelä-Savon Maakuntaliitto