fbpx

Digitoinnin taitajaksi

"Päätavoitteena on jatkaa aiemmassa digitointihankkeessa toteutettujen koulutusten kehityst ja muodostaa työelämässä toimiville digitointiprojektien toteuttajille suunnattu lisä/täydennyskoulutustyyppinen koulutus ja näin ollen tarjota osaavia työntekijöitä alueen/kansallisiin kasvaviin tarpeisiin. Tähän aiemmissa hankkeissa tunnistettuun tarpeeseen vastataksemme jatkamme ainutlaatuista osaajien koulutusta Mikkelissä."

Koulutuksen ja tuotettavien aineistojen tavoitteena on edistää digikyvykkyyttä ja ymmärrystä digitoinnista, mikä edesauttaa työn kehittämistä ja mahdollistaa organisaatioiden digitaalisten palveluiden kehittämisen organisaatioille itselleen sekä asiakkaille. Aineistojen muunto analogisesta digitaaliseksi sekä tilojen väheneminen tätä  kautta vähentävät ympäristö kuormaa sekä edistävät kestävää kehitystä ja vihreään talouteen siirtymistä.

Pidemmällä aikavälillä hanke auttaa kehittämään koko toimialaa, alueen yrityksiä ja organisaatioita sekä mahdollistaa digitoinnin osaajien pitkäjänteisen koulutuksen kehittämisen niin alueellisesti, kansallisesti kuin kansainvälisestikin.

Ota yhteyttä

Emmi Liikanen
044 359 8656
emmi.liikanen@mikseimikkeli.fi

Uutisia hankkeesta

Hanketiedot

Hanke alkoi:
01.01.2022

Hanke päättyy:
31.12.2022

Hankkeen päätoteuttaja:
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Osatoteuttajat:
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Hankkeen toteutusalue:
Maakunnallinen

Rahoittava viranomainen:
Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus