fbpx

Digitaalisen saavutettavuuden parantaminen VisitMikkeli & VisitSaimaa

"Digitaalisen saavutettavuuden parantaminen - VisitMikkeli & Lake Saimaa -hanke parantaa Mikkelin seudun ja sitä kautta Etelä-Savon maakunnan ja Saimaan matkailun digitaalista saavutettavuutta, kestävää kasvua ja kansainvälistymistä panostamalla VisitFinlandin DataHubin käyttöönottoon ja digitaaliseen Saimaa-mediapankkiin.  "

Hankkeen toimenpiteenä syötetään Mikkelin seudun matkailuyritysten yritys-ja tuotetiedot DataHubin tietovarantoon suomen lisäksi vähintään neljällä eri kielellä (EN, DE, FR, ES) ja näin tuetaan alueen yritysten digitalisaatiota ja myyntiä. Käytännössä tämä tarkoittaa Visit Mikkelin oman tietovarannon läpikäymistä ja kv-tuotteiden ja matkailukohteiden tunnistamista, tuotteiden ja kuvausten kuratointia, kuvien ja videoiden lisäämistä, tekstien kääntämistä ja lopputuotteen syöttämistä DataHubiin. Hankkeen toimenpiteenä rakennetaan mediapankki, joka sisältää kuva- ja videomateriaalia, infograafeja, alueellisia esittelytekstejä jne. eri käyttötasoissa. Mediapankki tulee olemaan kaikkien alueen toimijoiden käytössä ja palvelee myös esim. matkanjärjestäjiä ja mediaa.

Hankkeen tuloksena Mikkelin seutu ja Saimaan alue ja alueen matkailutoimijat nousevat nykyistä paremmin esille Visit Finlandin ja matkanjärjestäjien kanavissa ja markkinointikampanjoissa. B2B ja B2C -sektoreita palveleva Saimaa-mediapankki edistää alueen tunnettuutta ja auttaa kaikkia matkailun parissa toimijoita edistämään Saimaan vetovoimaa. Yhteen paikkaan kootut digitaaliset sisällöt ovat kaikkien matkailuyritysten, matkailun kehittäjien, markkinoijien, sekä median ja matkanjärjestäjien käytettävissä.

Ota yhteyttä

Minna Gurney
044 359 8655
minna.gurney@mikseimikkeli.fi

Hanketiedot

Hanke alkoi:
01.10.2022

Hanke päättyy:
30.03.2023

Hankkeen päätoteuttaja:
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

MikseiMikkelin osuus hankebudjetista:
63651 €

Hankkeen toteutusalue:
Mikkelin seutu

Rahoittava viranomainen:
Etelä-Savon Maakuntaliitto / MOKRA