fbpx

Digiportaat 2.0 – Polkuja PK-yritysten liiketoiminnan kasvuun

"Digiportaat 2.0 -hanke auttaa Etelä-Savon yritysten henkilöstöä digitaitojen kehittämisessä"

Hankkeen tavoitteena on parantaa eteläsavolaisten pk-yritysten digitaitoja ja auttaa yrityksiä kasvu-uralle. Perusvalmiudet ovat monilla yrittäjillä jo olemassa, mutta hanke nostaa rimaa korkeammalle.

Osallistuvat yritykset saavat koulutusta, sparrausta ja konkreettista tukea digitaitojen vahvistamiseen ja digitalisaationhyödyntämiseen yritystoiminnassaan.

Toimenpiteet noudattelevat kerrosmallia, jossa alimmat kerrokset ohjaavat yritykset mukaan ja tarjoavat digikoulutuspolkuja ja sparrausta. Kerros kerrokselta vaatimustasoa nostetaan, päätyen digitaalisen markkinoinnin ohjelmaan ja kansainvälistyvän verkkokaupan ohjelmaan.

Hankkeessa kontaktoidaan ja koulutuksiin osallistuu satoja yrityksiä ja osallistujia. Tässä hankkeessa järjestetään noin 150 digikoulutusta. Lisäksi tarjolla ovat sähköisen oppimisympäristön sisällöt.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy toteuttaa yrityksissä tehtävän digikartoitustyön Mikkelin seudulla sekä toteuttaa sparrausta, työpajoja ja osallistuu koulutusten järjestämiseen.

Ota yhteyttä

Sari Kujala
050 435 5172
sari.kujala@mikseimikkeli.fi

Emmi Liikanen
044 359 8656
emmi.liikanen@mikseimikkeli.fi

Hanketiedot

Hanke alkoi:
01.10.2021

Hanke päättyy:
31.08.2023

Hankkeen päätoteuttaja:
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Osatoteuttajat:
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, ProAgria Etelä-Savo, Savonlinnan Hankekehitys Oy

MikseiMikkelin osuus hankebudjetista:
271722 €

Hankkeen toteutusalue:
Maakunnallinen

Rahoittava viranomainen:
Etelä-Savon ELY-keskus