fbpx

D.O. Saimaa prosessin kehittäminen

"Tällä hankkeella kehitetään D.O. Saimaa alkuperämerkin myöntämisprosessia asiakasystävällisemmäksi ja tasalaatuisemmaksi."

Tällä hankkeella halutaan kehittää D.O. Saimaa alkuperämerkin hakuprosessia. Hakijoilta saadun palautteen mukaan hakukaavake on liian monimutkainen ja hakijan on hankala hahmottaa mitä hän on hakemassa/pitäisi hakea. Hankkeessa luodaan hakulomakkeet kaikkien osa-alueiden osalta (desing, tuottajat/jatkojalostajat ja support). Hankkeessa tullaan luomaan Design-yrityksille omat kriteerit sekä kokoamaan ja kouluttamaan arviointiraati.

Prosessin kehittämisen kautta halutaan saada lisää yrityksiä D.O. Saimaa alkuperämerkin piiriin (alkuperämerkki ja support -verkosto) ja vahvistaa entisestään tuottajien/jatkojalostajien ja matkailuyrittäjien yhteistyötä ja kehittää täten ruokamatkailua.

D.O. Saimaa on Saimaan alueen ruokamatkailun kivijalka.

Hankkeella pyritään luomaan prosessi, joka säilyy tasalaatuisena mahdollisista henkilövaihdoksista huolimatta. Yrityksille pystytään kertomaan ennakolta hakuprosessin kesto ja etenemisaikataulu

Ota yhteyttä

Miia Korja
0440 785 436
miia.korja@mikseimikkeli.fi

Hanketiedot

Hanke alkoi:
01.04.2023

Hanke päättyy:
30.09.2023

Hankkeen päätoteuttaja:
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

MikseiMikkelin osuus hankebudjetista:
51888 €

Hankkeen toteutusalue:
Mikkeli

Rahoittava viranomainen:
Etelä-Savon maakuntaliitto, Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (AKKE) -määräraha