fbpx

REKRY: projektipäällikkö Osaajaportti-hankkeeseen

Henkilöstön ryhmäkuva Mikkeli-karage 12-2022.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo elinvoimaa Mikkelin seudulle tukemalla yritysten, matkailun ja toimintaympäristön kehittymistä. Yhtiö palvelee vuosittain 1200 yritysasiakasta ja tarjoaa kokonaisvaltaista tukea Mikkeliin sijoittumisessa. Yhtiössä työskentelee hybridimallilla 40 eri alojen asiantuntijaa. 

Etsimme nyt joukkoomme projektipäällikköä Osaajaportti-hankkeeseen. 

Hankkeessa autetaan työttömiä työnhakijoita löytämään seudulla avoimena olevat työtehtävät nykyistä tehokkaammin. Alueen yrityksiä autetaan löytämään osaavaa työvoimaa ja heitä tuetaan rekrytointiosaamisen kehittämisessä. Painopisteenä on kansainvälisten osaajien osuuden kasvattaminen yritysten henkilöstössä.  

Työtehtäviisi kuluvat:  

  • Työnhakijoiden sparraus tiiviissä yhteistyössä työllisyyspalveluiden kanssa ja työnhakijoiden esittely yrityksille 
  • Yritysten piilotyöpaikkojen kartoitus ja näkyväksi tekeminen 
  • Yritysten rekrytoinnin osaamistarpeiden kartoitus ja rekrytoinnin kehityspolun sparraus yrityksissä 
  • Rekrytointitapahtumien järjestäminen ja alueen rekrytointipalveluiden verkoston kokoaminen 
  • Hankkeen hallinto ja raportointi.

Tukenasi hankkeen toteuttamisessa toimii osa-aikainen viestintäasiantuntija.  Edellytämme sinulta aiemman hankekokemuksen ja tiimityötaitojen lisäksi organisointikykyä, kokemusta ihmisten kanssa työskentelemisestä ja kykyä huomioida heidän erilaiset taustat, ymmärrystä yritysrajapinnasta ja ajanmukaisia digitaalisia työskentelytaitoja. Hyvät neuvottelutaidot edesauttavat tehtävässä menestymistä ja arjessa selviytyminen myös englanniksi on välttämätöntä. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, itseohjautuvuutta, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta tarttua toimeen. Eduksi on, jos hahmotat työllisyyspalveluiden kokonaisuuden työnhakijan ja työnantajan kannalta. 

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn yritysrajapinnassa, energisen ja kehittävän työyhteisön ja henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. virike- ja lounasetu, puhelinetu, polkupyöräetu ja kattava vakuutusturva työssä ja vapaa-aikana. Kehitämme henkilöstömme työtyytyväisyyttä määrätietoisesti ja hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeä arvo ja voimavara. 

Työsuhde on määräaikainen ja kokoaikainen hankkeen keston ajan. Tehtävän täyttäminen edellyttää myönteistä hankerahoituspäätöstä. Työ alkaa vuoden 2024 alussa sopimuksen mukaan ja päättyy 31.12.2025. Työtehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tuleva työpisteesi sijaitsee Mikkelissä. Yhtiössämme on tällä hetkellä voimassa etätyökäytäntö, mikä sallii etätyön tekemisen enintään 12 pv/kk työtilanteesi näin salliessa.  

Toivomme työhakemustasi, ansioluetteloasi ja palkkatoivettasi 2.1.2024 klo 9 mennessä osoitteella mari.merilainen@mikseimikkeli.fi.  

Lisätiedot: Mari Meriläinen, puh. 040 547 9716 tai mari.merilainen@mikseimikkeli.fi 

Julkaistu: 11.12.2023