fbpx

Mikkeliläiselle Anna Siitarille valtakunnallinen ravintola- ja keittiöammattilaisten PRO-tunnustuspalkinto

Kirjalan Kahvipaahtimon Anna Siitari sai horeca-alan PRO-tunnustuspalkinnon

Helsingissä Kaapelitehtaalla palkittiin eilen keskiviikkona hotelli-, ravintola- ja cateringalan parhaita tekijöitä. Horeca-alan parhaiden ammattilaisten PRO-tunnustuspalkinnot jaettiin nyt 21:nnen kerran. Kisaa finaalipaikoista käytiin jo viime syksynä. 

Mikkeliläisen Kirjalan Kahvipaahtimon barista Anna Siitari, 27, nappasi ykköspalkinnon uudessa Tulokas -sarjassa. Sairaanhoitajana ennen työskennellyt Anna Siitari johtaa Kirjalan Kahvipaahtimoa yhdessä isänsä Ollin ja veljensä Väinön kanssa.

– Uskallus alanvaihtoon tarjosi elämälleni uuden suunnan. Opiskelin googlettamalla, kokeilemalla, mokailemalla, verkkokursseilla ja Youtube-videoilta uuden ammatin. Olemme isänikanssa luoneet pikkukaupunkiin hienon kahviyhteisön, jossa jaamme intohimomme. Tämä ala tarvitsee heittäytyjiä!

Uutena lanseeratun Tulokas-sarjan tarkoituksena oli tuoda menestyneitä ja ahkeria horeca-alan nuoria ammattilaisia esille.

Kirjalan Kahvipaahtimoon kuuluu vuonna 2018 perustettu, nykyisin Saimaan rannalla Heimarissa toimiva paahtimo, sekä Mikkelin Nuijamiehessä koronan alkuaikana avattu pieni kahvila. Yritystoiminnassa on vuodenvaihteessa aloitettu sukupolvenvaihdosprosessi, jonka tarkoituksena on edelleen kasvaa ja kehittää kahviliiketoimintaa perheenä nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja:

Anna Siitari
Kirjalan Kahvipaahtimo
Nuijamiestenkatu 21, 50100 Mikkeli
040 7242296
anna.siitari@kirjalankahvipaahtimo.fi

Julkaistu: 19.01.2023