fbpx

Kievari valtatien varrella

Yrityksen virallinen nimi: Kiesilän Kievari Oy
Toimiala: Majoitus-, ravintola- ja elintarviketoimiala
Yrityksen sijaintikunta: Mikkeli
Hinta: Neuvoteltavissa

Kiesilän Kievari on toiminut Suomenniemellä Kiesilänkosken tuntumassa VT 13 varrella vuodesta 1994, kahvilatoimintaa paikalla harjoitettu jo vuosia tätä ennenkin.

Kievarissa on 50 asiakaspaikkaa sisällä ja 50 paikkainen ulkoterassi, josta on komea näkymä Kuolimojärven selälle. Oma n. 3 ha tontti rajautuu Kiesilänkoskeen ja Kuolimojärveen. Rannassa pitkä maalaituri, jossa erillinen asiakaslaituri veneileviä asiakkaita varten.

Kievarilla on 2 kerroksinen päärakennus, joka on käsinvuoltua hirttä, rakennuttu v.1980, pinta-ala n. 250 m2 (toinen kerros ollut aiemmin asumiskäytössä), ja on mahdollista saneerata muuhunkin käyttöön. Lisäksi pyöröhirrestä v. 1987 valmistunut huoltorakennus, jossa varastotilaa, kylmiö, pakastimet sekä pieni asunto yht. n. 78 m2.

Rannalla erillinen v. 1978 rakennettu pyöröhirsisauna takkahuoneella, n. 20 m2, joka soveltuu myös matkailukäyttöön.

Asiakaskuntamme muodostuu paikallisista asukkaista, ohikulkevasta liikenteestä, sekä kesäaikaan lähialueelta autoilla ja veneillä saapuvista kesäasukkaista.

Työntekijöitä yrittäjän lisäksi ollut 1 vakituinen työntekijä ja 1-2 kesätyöntekijää. Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa jäädä työsuhteeseen määräajaksi.

Kiesilän Kievari Oy harjoittaa liiketoimintaa. Rajakylän Valinta Oy omistaa kiinteistöt ja tontin. Myydään vain molemmat yhdessä.

Annamme mielellään lisätietoja, jos heräsi kiinnostus tähän persoonalliseen ja elinvoimaiseen kohteeseen.

Ota yhteyttä:

Sanna Simola
0405236672
kiesilan.kievari@gmail.com