fbpx

Vahvan asiakaskunnan autohuolto- ja korjausliike, rengasmyynti

Yrityksen virallinen nimi: L. Martikainen Oy
Toimiala: Palvelut, Teollisuus
Yrityksen sijaintikunta: Mikkeli
Hinta: Neuvoteltavissa

L. Martikainen Oy:n osa liiketoiminnasta; henkilö- ja pakettiautojen korjaus ja huolto sekä rengasmyynti on päätetty laittaa myyntiin, yrittäjän keskityttyä muuhun yritystoimintaansa. Liiketoimintakauppaan kuuluu korjaamon koneet ja laitteet varastoa myöten. Osa korjaamon laitteista on leasing vuokrattu (2-pilari nosturi, rengaspesukone, öljyjakeluvaunut 2 kpl) ja otettu käyttöön marraskuussa 2022.

Yrityksellä on myös rengashotelli, jossa on tällä hetkellä noin 180 auton renkaat, jotka varastoidaan alakerran tiloissa. Rengassesonki työllistää keväisin ja syksyisin 2-3 viikkoa, joilla kattaa jo liiketilan vuokrat. Talvirengassesonki tehtiin näissä tiloissa syksyllä kahdella työntekijällä. Yritykselle hankittu rengaspesukone oli omiaan tähän ja olisi työllistänyt yhden tekijän lisää pesemään renkaita. Nämä leasing-vuokratut laitteet pitkällä tähtäimellä antavat turvaa toimintaan ja eivät sido pääomaa, joka on käytettävissä halutessaan muuhun toimintaan. Vuokra-ajan päätyttyä voi ja kannattaa lunastaa laitteet omaksi.

Yritys toimii vuokratiloissa Mikkelin kaupungin Rokkalan kaupunginosassa Porrassalmenkadulla hyvällä liikepaikalla, jonne asiakkaiden on helppo saapua. Tilat omistaa Tuottajainmaito (Valio), jolla on kaupungin omistaman tontin kanssa tontista vuokraoikeutta jäljellä noin 12 vuotta. Tilat on syksyllä 2022 kunnostettu (maalattu ja valaistus uusittu sekä kauko-ohjattavat uudet nosto-ovet). Tiloissa on erillinen toimisto/asiakastilat ja wc. Tilojen pinta-ala noin 150 m2 ja alakerrassa on noin 70 m2 varastotiloja, jotka sisältyvät liiketiloihin. Toimitiloissa on kohtuullinen vuokra ja lämmitys ja sähkö kuuluu toistaiseksi vuokraan.

Liiketoimintakauppaan ei kuulu nimi L. Martikainen Oy. Nykyinen L. Martikainen Oy jatkaa liiketoimintaa tieliikenteentavarakuljetuksin, joka on yrityksen toiminnasta noin 90 %. Asiakaskunta, joka koostuu paikallisista kuluttajista ja yritysasiakkaista, on vakiintunut hyvän ja asiantuntevan palvelun vuoksi. Kassajärjestelmä, toimistonkoneet/huonekalut kuuluvat kaikki kauppaan. Tästä on helppo lähteä jatkamaan toimintaa/kehittämään omannäköiseksi!

Ota yhteyttä:

Lasse Martikainen
0500679463
larsmartikainen@hotmail.com