fbpx

Pesula Kuortissa -MYYTY

Yrityksen virallinen nimi: Deltatop Oy
Toimiala: Palvelut
Yrityksen sijaintikunta: Pertunmaa
Hinta: 59 000€

Deltatop Oy on perustettu vuonna 1994, jonka apunimellä Pertunmaan Pesula Kuortissa on toiminut vuodesta 1998 lähtien, joten yrityksellä on hyvä asiakaskunta ja perinteet pesulapalvelujen tuottamisesta alueella.

Myytävä kokonaisuus sisältää: tilat, koneet ja laitteet sekä olemassa olevat asiakkuudet kokonaisuudessaan. Kaupan hintaan ei kuulu Deltatop Oy yritystoiminnan myyminen, vaan ainoastaan pesulapalveluiden kokonaisuus, joita on myyty Pertunmaan pesula toiminimen alla.

Yrityksellä on hyvät tilat pesulatoiminnalle (pesula/silityshuone, pesutila ja kuivaushuone), sekä erillinen keittiö, toimistohuone ja sosiaalitilat. Kiinteistö on mahdollista muuntaa myös muuhun liiketoimintaan.

Kiinteistö on pesulatoimintaan toimiva ja valoisa 158 neliön kokonaisuus katutasossa. Koneet ja laitteet ovat toimintakuntoiset ja asiakkuudet siirtyvät myös kaupan yhteydessä. Asiakkaina ovat paikalliset asukkaat ja yritykset, kesäasukkaat sekä hoiva-alan toimijat (palvelutalot), sekä hotelli-, majoitus- ja ravintola-alan toimijat. Palveluun ovat kuuluneet myös kuljetuspalvelut.

Jos kiinnostuit asiasta, ole rohkeasti yhteydessä yrittäjään!

Ota yhteyttä:

Svetlana Voronkova
040-589 3810
svetlana.voronkova@hotmail.com