Osto- ja myyntiliikkeen liiketoiminta - Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Osto- ja myyntiliikkeen liiketoiminta

Yrityksen virallinen nimi: Rompetta Ky
Toimiala: Palvelut
Yrityksen sijaintikunta: Mikkeli
Hinta: 90 000
Yrityksen www-sivut: https://fi-fi.facebook.com/pages/category/Flea-Market/Rompetta-211772605632965/

Kiinnostaako divariyrittäminen?

Rompetta on Mikkelin tunnetuin osto- ja myyntiliike, perustettu 1983. Omistaja Heimo Pölhö on tehnyt pitkän päivätyön Rompetan peräsimessä. Harrastuksesta alkanut toiminta vei mukanaan. ”Olen nauttinnon etsijä ja teen asioita joista pidän”, aiemmin kiinteistöalalla työskennellyt Hemi kertoo.

Ostamalla jo toiminnassa olevan yrityksen, saat tutun toimipaikan sekä yrityksen asiakaskunnan. Saat myös valmiin varaston, jota pääset heti myymään ja uudistamaan valikoimaa haluamaasi suuntaan. TAI aloita ”oppisopimuksella”. Tule aluksi tutustumaan yritykseen sisältäpäin. Omistaja toimii mentorina, opit ostamisen ja myymisen taidot, markkinoinnin kulmakivet ja asiakkaidesi toiveet.

Verkkokaupan voisi perustaa saman tien myymälän lisäksi. Synergiaetuja on paljon; ostaminen, markkinointi, someviestintä..Jos et ole perehtynyt nettisivujen tekemiseen ja päivittämiseen, pyri tekemään yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Sivujen ei tarvitse olla parhaiten muotoiltu, vaan selkeä perus-design riittää.

Jos yrittäminen kiinnostaa, ota asia puheeksi ”divaristi” Heimo Pölhön kanssa.

Tavaran kierrätys on vanha juttu. Kuolinpesiltä, yhteisöiltä ja yrityksiltä jää hyväkuntoista ja käyttökelpoista tavaraa, joilla on aina oma ottajansa. Lisäksi muoti ja arvot muuttuvat, toisen roina on toiselle haluttu aarre. Suomen ensimmäiset antikvariaatit perustettiin Turkuun ja Helsinkiin jo 1800-luvun puolivälissä. Nykyisin divarit säilyvät tulevaisuudessakin. Ihmiset haluavat kierrellä liikkeissä, tirkistellä hyllyjä ja laareja ja keskustella – jakaa kokemuksia ja muistoja tutuista tavaroista. Lisäksi löytyy aina niitä keräilijöitä, jotka etsivät löytöjä. Divareissa on tunnelmaa.

Mitä tahansa tarvitsetkin – rammarinneuloista tyylikalusteisiin: kotiin, mökille tai lahjaksi. Aina kannattaa poiketa Rompettaan. Tavaraa on paljon, turhaa ja tarpeellista. Varaa aikaa katseluun, hypistelyyn ja eilisen tunnelmaan.

Myyntihinta perustuu varaston tämänhetkiseen arvoon. Varasto inventoidaan yhdessä mahdollisen ostajan kanssa lopullisen kauppahinnan määrittämiseksi.

Myyjä on valmis myymään koko liiketoiminnan tai osan siitä.

Myyjä on valmis sopimuksen mukaan opastamaan ostajaa liiketoiminnan pyörittämiseen.

Kauppahintaan kuuluvat:
-kauppahetken varasto
-liiketoimintaan liittyvä pienkalusto
-”Rompetta” kauppanimi ja brändi

Ota yhteyttä:

Heimo Pölhö
0400 557 017
heimo.polho@hemi.fi
Valikko