fbpx

MENESTYVÄ HYVÄN TILAUSKANNNAN TASOITE JA MAALAUS YHTIÖ

Yrityksen virallinen nimi: Tasoite ja Maalaus Kakriainen Oy
Toimiala: Rakentaminen
Yrityksen sijaintikunta: Mikkeli
Hinta: Neuvoteltavissa
Yrityksen www-sivut: https://tasoitejamaalaus.com/

Tasoite ja Maalaus Kakriainen Oy on erikoistunut kerrostalojen ulkosivuremontteihin missä kysyntä on vakaata myös jatkossa. Asiakkaina taloyhtiöt, rakennusliikkeet ja yksityiset rakentajat myös uudiskohteissa. Vahva tilauskanta työllistää 8-10kk eteenpäin.  Yritys on toiminut vuodesta 1988 ja kasvanut aikaa myöten vakaaksi toimijaksi, joka palvelee asiakkaita pitkien työsuhteiden tuomalla kokeneella henkilökunnalla.  Yrityksen avain palveluita ovat maalaus-, tasoite ja rappaustyöt ammattitaidolla uudis- ja saneerauskohteissa. Lisäksi elementtisaumaukset; uudis- ja saneerauskohteissa. Päätoimialue on Etelä-Savo ja sen lähikunnat, mutta isompia kohteita myös mm. pääkaupunkiseudulla.

Yhtiö on toiminut koko ajan saman yrittäjän vetämänä, joten nyt on tullut aika luovuttaa kapula nuoremmalle tai liittää yritys toiseen rakennusalan yritykseen mihin yritys toisi erityisosaamisensa sekä henkilöstönsä. Yrityksen liikevaihto on ennen ja jälkeen koronan vaihdellut 800 000-900 000€ liikevaihdon luokassa. Yrityksen kannattavuus on ollut hyvä ja liiketuloksen pyöriessä 20% ympärillä.

Yrityksen liiketoiminnan häiriöttömän jatkon varmistamiksi nykyinen yrittäjä on valmis tukemaan yritystä jatkajan ajatusten mukaisesti myös omistajanvaihdoksen jälkeen. Yritys toimii omissa tiloissa, mutta nykyinen yrittäjä voi alussa myös jatkaa kiinteistön omistajana ja vuokrata tilat jatkajalle. Etuna on, jos jatkajalla on rakennusalan osaamista. Tokihan yrityksen toiminnan pystyy myös siirtämään toiseen toimipaikkaankin!

Lisätietoja: https://tasoitejamaalaus.com

Otathan rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä:

Matti Kakriainen
0500 755201
matti.kakriainen@tasoitejamaalaus.com