fbpx

Asennus- ja hitsaustoiminta

Yrityksen virallinen nimi: Ovi- ja asennuspalvelu RiPa
Toimiala: Teollisuus, Muut toimialat
Yrityksen sijaintikunta: Mikkeli
Hinta: Neuvoteltavissa

Ovi- ja asennuspalvelu RiPa on valmistanut erilaisia rautarakenteita, sekä myynyt ja asentanut liikehuoneistojen ja kerrostalojen ulko-ovia oman yrityksen lukuun vuodesta 2013 huolehtien myös asennuksista. Yrittäjällä on 45 vuoden kokemus kyseisistä töistä, ja kun työn laatu on ollut erinomaista, asiakaskunta on tällä hetkellä vakiintunut ja laaja. Vahvuuksina asiakkaat näkevät luotettavuuden sekä pitävät toimitusaikataulut. Asiakkaina ovat esim. rakennusliikkeet, kiinteistönhuoltofirmat, julkinen sektori ja yksityiset. Yrittäjä työllistää osa-aikaisesti myös pari omalla toiminimellään työskentelevää alihankkijaa, sekä tekee yhteistyötä alihankinnassa myös muiden yritysten kanssa.

Kokemusvuosista voinee jokainen päätellä, että yrittäjän omin sanoin ”ukko vanhenee” ja hommia olisi hyvä alkaa siirtämään nuoremmille käsille.
Asiakkuuksien jouhevan siirtämisen vuoksi hommia olisi hyvä tehdä rinnakkain vaikka 1-2 vuotta, vähitellen vastuuta siirtäen. Alkuun pääsemiseksi myös työntekijänä tai omalla toiminimellä aloittaminen on mahdollista, kunhan yhteinen maali on selvä. Yritys toimii omissa tiloissa, mutta nykyinen yrittäjä voi alussa jatkaa kiinteistön omistajana. Etuna on, jos nuoremmalla hitsaajalla on myös auto CAD-osaamista kuvien piirtämiseen. Tulehan juttelemaan!

Ota yhteyttä:

Risto Paasonen
0500156232
risto.paasonen@oviripa.fi