Sivu 2 – Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Yrityskauppa on uuden alku! Tältä sivulta löydät Mikkelin seudulta myyntiin ilmoitettuja yrityksiä ja liiketoimintoja. Olet sitten myymässä tai ostamassa yritystä, hyödynnä MikseiMikkelin maksuton, seudullinen omistajanvaihdosneuvonta. Mikäli haluat ilmoittaa oman yrityksesi mukaan, ilmoita meille yrityksesi tiedot lisäyslomakkeella.

Savonlinnan seudulla myytäviä yrityksiä löydät osoitteesta www.isuyk.fi/myytavat-ostettavat ja valtakunnallisia kaikille avoimia kauppapaikkoja ovat www.firmakauppa.fi ja www.yritysporssi.fi. Opastamme sinua tarvittaessa ilmoitusten laatimisessa myös valtakunnallisille yrityskauppapaikoille sekä sopivan yritysvälittäjän löytämisessä.

Kaikki seudulla myynnissä olevat yritykset eivät eri syistä ole tällä listalla. Mikäli olet kiinnostunut jonkin tietyn alan yrityksistä, eikä tässä ole sopivaa, otathan yhteyttä omistajanvaihdosneuvontaamme. Voimme tiedottaa ns. hiljaisen myynnin kohteista sopimuksen mukaan. Autamme löytämään sinulle sopivia yrityksiä myös muilta kauppapaikoilta ja yritysvälittäjien listoilta.