Mikkelin Seudun Uusyrityskeskus DYNAMO tarjoaa maksutonta yrittäjäneuvontaa yrityksen perustamista tai ostamista suunnitteleville henkilöille Mikkelin seudulla. Palveluihimme kuuluvat mm. liikeidean arviointi, liiketoimintasuunnitelman ohjaus, yrityksen perustamis- ja rahoitusneuvonta sekä asiakashankinnan- ja markkinointisuunnitelman kehittäminen.


Kokemuksia palvelustamme

Katso neuvontapalvelun esittelyvideo

Maksuton yritysneuvontamme palvelee

Mitä yritysten perustamisneuvonnassa tehdään?

Polku yrittäjyyteen on jokaisessa tapauksessa erilainen. Ideasi, suunnitelmasi, lähtökohtasi, tavoitteesi ja mm. rahoituksen tarpeesi vaikuttavat siihen, kuinka yritystoiminta on viisainta järjestää toimivaksi.

Meiltä saat puolueettoman ja ulkopuolisen näkökulman yritysideastasi ja suunnitelmistasi. Apunasi toimii yritystoimintaan erityisesti koulutettu sparraaja, joka tuntee niin perustamisen kiemurat, rahoituskanavat, alueen yritysverkostot kuin luvanvaraisen toiminnan erityispiirteetkin - satojen jo perustettujen yritysten kokemuksella.

Huolellinen suunnittelu parantaa tutkitusti yrityksesi elinmahdollisuuksia: 80 prosenttia neuvonnan avulla perustetuista yrityksistä jatkaa vielä viiden vuoden jälkeen, kun tilastojen mukaan kaikista aloittaneista yrityksistä on viiden vuoden jälkeen toiminnassa enää noin puolet. 

Lataa ilmainen yrityksen perustamisopas


Yrittäjänä toimiminen on mielekäs tapa tehdä töitä ja ansaita rahaa. Monille se on elämäntapa, josta olisi vaikea luopua. Yhä suurempi osa suomalaisista hankkii toimentulonsa yrittäjänä.

Jari Jokilampi, toimitusjohtaja
Suomen uusyrityskeskukset ry.