Polku onnistuneeseen omistajanvaihdokseen (3. koulutuspäivä) 7.3. klo 14-17

Polku onnistuneeseen omistajavaihdokseen on kolmipäiväinen koulutuskokonaisuus. ProAgria Etelä-Savo järjestää yhteistyössä Mikkelin kehitysyhtiö Miksein ja Omistajanvaihdosfoorumin kanssa koulutuskokonaisuuden pk-yritysten omistajanvaihdoksiin liittyen. Kaikkina koulutuspäivinä paikalla on myös Yrityskummien edustaja.

ProAgria Etelä-Savo järjestää yhteistyössä Mikkelin kehitysyhtiö Miksein ja Omistajanvaihdosfoorumin kanssa koulutuskokonaisuuden pk-yritysten omistajanvaihdoksiin liittyen. Kaikkina koulutuspäivinä paikalla on myös Yrityskummien edustaja.

3.koulutuspäivä to 7.3.2019 klo 14–17
Tuma-rakennus, kokoushuone 3 (alakerta), Sammonkatu 12, Mikkeli
• Myyjän toimeentulo omistajanvaihdoksen jälkeen
• Elämää yrityskaupan jälkeen, yrittäjäpuheenvuoro
• Miten markkinoin yritystäni ja mistä löydän ostajan, yrityskehittäjä Kirsi Mättölä, Miksei
• ProKasvu-hankkeen ja yritysryhmähankkeiden kautta omistajanvaihdosprosessiin tarjolla oleva tuki, yritysasiantuntija Jukka-Pekka ​
• Loppukeskustelu ja koulutuksen yhteenveto, yritysasiantuntija Jukka-Pekka Keronen,
ProAgria

Koulutus on maksuton. Tarjoiluja ja muita järjestelyjä varten pyydämme osallistujia ilmoittautumaan koulutukseen täällä tai puhelimitse 0400 261 094. 
 

Lisätietoja: Kirsi Mättölä, yrityskehittäjä, 0440 361 606 tai kirsi.mattola@mikseimikkeli.fi


Koulutus on osa Uutta virtaa -hanketta, jota rahoittavat Etelä-Savon ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta sekä Etelä-Savon kunnat. Lisätietoja http://etelasavo.proagria.fi/uuttavirtaa.

  • Tuma-rakennus, kokoushuone 3 (alakerta), Sammonkatu 12, Mikkeli


Tapahtumia