fbpx

Autamme saamaan tehoja myyntiin, markkinointiin ja vientiin

Autamme yritystäsi saamaan tehoja myyntiin ja markkinointiin. Konkreettisesti toimimme mm. järjestämällä tapaamisia potentiaalisten ostajien ja myyjien kanssa, edistämällä yhteistyö- ja alihankintaverkostojen syntymistä, tuottamalla yritysten yhteisosastoja messuille sekä auttamalla yritystäsi osallistumaan julkisiin hankintoihin.
Tuotamme yhteistyössä koulutusta mm. digitaalisesta markkinoinnista ja myynnistä. Meiltä saat myös sparrausta mm. verkkokaupan aloittamiseen ja kehittämiseen.
Kun tarvitset esimerkiksi henkilö- ja tuotekuvien päivitystä, tarjoamme käyttöösi maksuttomasti kameran ja pienstudion Mikkelissä TUMA-talossa.
Mikäli yrityksesi on ottamassa suurta harppausta kansainvälisille markkinoille, usein tarvitaan myös rahoitusjärjestelyjä. Autamme hankkimaan tietoja ja taitoja viennistä eri kohdemaihin. Erityisesti löydät meiltä kokemusta elintarvikeviennistä, matkailun kansainvälistymisestä ja teollisesta viennistä.

Sähköiset palvelumme myynnin apuna

Yrityskaupat banner 800x500

Yrityskaupat -palstalta voit hakea Mikkelin seudulla myynnissä olevia yrityksiä ja liiketoimintoja.

Toimitilahakemisto banner 800x500

Tontti- ja toimitilahakemistostamme voit hakea koko seudun toimitiloja, tuotantotiloja ja uusia tontteja.

Yrityshakemisto Hakuri banneri 800x500

Yrityshakemiston avulla voit mm. arvioida kilpailutilanteen hakemalla jo toimivia yrityksiä. Voit myös etsiä mahdollisia kumppaneita yrityksellesi.

Yritys-Suomi banner 800x500

Yritys-Suomen kautta saat ilmaiseksi käyttöösi kattavat liiketoiminnan suunnittelun työkalut.