fbpx

Video- ja kuvastudio

MikseiMikkeli video- ja kuvastudio

Video- ja kuvastudio

Jos sinulta kysytään, mitkä ovat yrityksesi kannalta elintärkeitä toimintoja, vastaisit myynnin todennäköisesti melko pian. Meidän mielestämme yritykselle elintärkeitä toimintoja ovat ne, jotka varmistavat sen, että tyytyväisiä asiakkaita ja myytäviä tuotteita riittää. Markkinointi on tapa varmistaa, että myynnillä on jatkuvasti yrityksen tarjoamaan sopivia asiakkaita, eli ihmisiä, kontaktoitavana.

Sosiaalisen median ja internetin sisältötulvan aikana ihmisillä on aina sisältöjä, joista valita. Katsojan peukalo pysähtyy ruudulla hetkeksi ainoastaan, jos ruudulla näkyy jotain puhuttelevaa, merkityksellistä ja todellista. Laadukkaan sisällön merkitys korostuu.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n video- ja kuvastudio on maksuttomasti alueen yritysten käytössä oleva pienstudio. Tarjoamme käyttöösi kevyet kuvausvarusteet, joilla nostat yrityksesi myynti- ja markkinointimateriaalin uudelle tasolle ja erotut massasta.

Studiostamme löydät:

  • 2,5 x 2,7m green screen ja rekvisiitta
  • Canon EOS M50 4k järjestelmäkamera + Canon EF-M 11-22 mm objektiivi
  • Kuvausjalusta
  • Rode VideoMic Go OnCamera Microphone
  • Quadralite LEDTuber Lighting Kit (videokuvausvalot, luonnonvalo 5400K)

Studio toimii itsepalveluperiaatteella. Opastamme tullessasi laitteiden käytön ja materiaalin saat lähtiessäsi mukaan joko muistikortilla tai sähköisenä linkkinä. Laitteiden käyttö tapahtuu itsenäisesti.

Huomioithan että laitteemme eivät ole ammattilaistasoisia. Parhaan lopputuloksen saat aina käyttämällä ammattilaisvalokuvaajaa ja ammattilaitteita.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Soita tai laita sähköpostia

Haetuimmat

Etsi
Generic filters
Exact matches only