Apua yrityskauppaan (1.3.2019-28.2.2021) - Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Apua yrityskauppaan (1.3.2019-28.2.2021)

Apua Yrityskauppaan

Apua yrityskauppaan

Etelä-Savon alueella on lukumääräisesti kasvava joukko eläköityviä ja jatkajaa vailla olevia yrittäjiä. Omistajanvaihdosneuvonta palvelee yritystoiminnasta luopuvia yrittäjiä tarjoamalla yrittäjäksi aikoville  toimivan yrityksen ostamista vaihtoehtona kokonaan uuden yrityksen perustamiselle. Yrityskauppa on hyvä vaihtoehto myös yritystoiminnan laajentamiseen tai kehittämiseen.

Meihin voit ottaa yhteyttä, kun yritystoiminnasta luopuminen on ajankohtaista. Autamme Sinua toiminnan saattamisessa myyntikuntoon ja pyrimme yhdessä löytämään yrityksellesi ostajan. Saatavillasi on myös verkostostamme asiantuntija-apua.

Jos olet uusi yrittäjä ja harkitset yritystoiminnan ostamista, tuemme Sinua yrityskaupan jälkeen yrityksen alkutaipaleella sujuvan jatkuvuuden turvaamiseksi.

Palvelumme kautta:

  • Saat neuvoja, mitä kaikkea yrityskaupassa kannattaa ottaa huomioon
  • Saat neuvoja yrityksesi myyntikuntoon saattamisessa
  • Saat konkreettisen toimintamallin yrityskaupan tai yritystoiminnan lopettamisen läpiviemiseen ja uutena yrittäjänä tukea hiljaisen tiedon siirtämisessä vanhalta yrittäjältä
  • Saat potentiaalisia ostajaehdokkaita luopuessasi yritystoiminnasta
  • Saat jatkajana helpomman startin yrittäjyyteen

Tutustu myytävien yritysten ilmoituksiin täällä.

Hyödynnä mahdollisuus ja varaa aika maksuttomaan neuvontaan. Käymme läpi yrityksesi tilanteen, suunnittelemme hallitun yritystoiminnasta luopumisen ja haemme ostajakandidaatteja. Opastamme myös yrityskaupan yritysjärjestelyissä ja verotuksessa sekä ohjaamme edelleen erityisasiantuntijoiden luo tarpeen mukaan.

Palvelu tuotetaan Enter To Business -hankkeen kautta.

Pohditko yrityskauppaa? Ota yhteyttä.

Soita tai laita sähköpostia.

Haetuimmat

Etsi
Generic filters
Exact matches only
Valikko