Tähtäimessä onnistunut omistajanvaihdos?


Omistajanvaihdospalvelut on suunnattu yrittäjille, jotka etsivät nyt tai lähitulevaisuudessa jatkajaa yritystoiminnalleen sekä henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet yrityksen ostamisesta ja yritystoiminnan aloittamisesta.

Meiltä saat tukea ja neuvoa yrityksen luovuttamiseen ja myymiseen. Tarjoamme asiantuntemusta yrityksen omistajanvaihdoksen suunnitteluun ja toteutukseen sekä autamme luopujaa huomioimaan yrityskaupan tai sukupolvenvaihdoksen onnistumisen kannalta keskeiset kysymykset ja löytämään niihin hyvät ratkaisut.

  • Aloita suunnittelu ajoissa, hanki tietoa ja harkitse, mitä haluat tehdä.
  • Mieti, löytyykö yrityksellesi jatkajaa vai haluatko myydä koko yrityksen tai osan sen liiketoiminnasta.
  • Ota yhteyttä! Käymme kanssasi läpi eri vaihtoehdot ja annamme tietoja asiantuntijoista, joilta saat neuvoja eri tilanteissa.

Oletko kiinnostunut yrityksen ostamisesta?

Toimivan yrityksen hankkiminen ja sen valmis asiakaskunta voi olla hyvä vaihtoehto yritystoiminnan aloittamiseen tai laajentamiseen. Saat meiltä tietoa myynnissä olevista yrityksistä, ja voit yhdessä asiantuntijamme kanssa määritellä kriteerit soveltuville yrityksille.

Hyödynnä monipuolista asiantuntijaverkostoamme mm. ostokohteen arvon varmistamisessa ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Neuvonta on maksutonta, mutta erityisasiantuntijapalveluista veloitetaan maksu.