• Oma yritys Mikkeliin

    Leipälajimme Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:ssä on avata latu menestykseen.

Mutkaton Mikkeli

Mikkeli on mutkattoman elämän ja yrittäjyyden keskus Etelä-Savossa Saimaan rannalla. Mikkelissä kaikki on lähellä, keskellä maailman kauneinta järvimaisemaa1. Rikkaasta luonnosta ammentavat mm. matkailuyritykset, uusiutuvat energiamuodot ja hyvinvointiala.

Me Mikkelin kehitysyhtiö Mikseissä huolehdimme siitä, että yrityksesi kasvulla on kunnon puitteet - oli suunta sitten Helsinkiin, Pietariin tai pidemmälle. Luonnonläheinen ja turvallinen asuminen, palkittu kaupunkikeskusta, Suomen paras ammattikorkeakoulu, muut alueen oppilaitokset ja toimivat julkiset palvelut takaavat, että perheesi ja yrityksesi voivat Mikkelissä hyvin.

1Wall Street Journal on listannut Saimaan maailman viiden vaikuttavimman järvikohteen joukkoon. WSJ 06/2014.

Mikkeläiläisen yrityksen tarina

Katso tästä SWM Wood Oy:n tarina ja yrittäjän luonnehdinta kaupungista.

Mikkeli pähkinänkuoressa:

  • Perustettu vuonna 1838

  • Pinta-ala 3230 km2

  • Vesistöä 680 km2

  • Asukkaita noin 55 000

  • 10 200 vapaa-ajan asuntoa

 

 

Ammattilaiset palveluksessasi.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on Mikkelin kaupungin kehitysyhtiö, jonka tavoitteena on lisätä Mikkelin alueen elinvoimaa. Vuonna 2016 puolet seudun uusista yrityksistä perustettiin avullamme. Vuosittain palvelemme noin 700 yritysasiakasta hankkeissa ja yrityspalveluissa.

Tilaa ilmainen yrityksen perustamisopas

Tilastojen valossa voimme yhdessä parantaa yrityksesi ensimmäisten vuosien selviämisen mahdollisuuksia jopa 25%. Lataa ilmainen yrityksen perustamisopas ja katso vinkit hyvään valmistautumiseen.