Uusi yrittäjäyhteisö aloittaa toimintansa Mikkelissä

Hub Otonkulma avautuu 1.4.2018

Uusi yrittäjäyhteisö aloittaa toimintansa Mikkelin Otonkulmassa 1.4.2018, kun pitkään suunnitteilla ollut yrityshubi aloittaa toimintansa. Tiloissa aloittaa työnsä heti alussa 13 yritystä ja muutamia etätyöntekijöitä. Tiloissa on 19 työpistettä, joten halukkaille on vielä tilaa.

Uusi Hub Otonkulman yritysyhteisö toimii kahdessa kerroksessa. Alakerroksessa on yhteiseen käyttöön varattuna 3 neuvottelutilaa, puheluhuone, keittiö ja sosiaalitilat. Varsinaisessa työtilakerroksessa on 19 työtilaa sekä 8 avotoimistotyöpistettä. Myös Mikkelin kehitysyhtiö Mikseillä on yksi työpiste Hub Otonkulmassa.

Yritysyhteisön perustamista on selvitetty Mikkelissä vuosia, mutta ongelmaksi muodostui työtilojen rakentaminen. Ongelma ratkesi loppuvuonna 2017, kun paikallinen FH Invest Oy kinnostui projektista. Yritysyhteisön työtilat toteutuivat nyt täysin yksityisellä pääomalla.

Yrityksen tai yksittäisen etätyöntekijän kannalta liittyminen yhteisöön on tehty mahdollisimman helpoksi: yhdellä osallistumismaksulla kukin saa käyttöönsä niin internetyhteydet, monitoimikoneen käyttöoikeuden, yhteiset sosiaalitilat, kalustetut neuvottelutilat sekä yhteyspalvelut.

Lisätietoja tiloista ja yhteisöstä:

Jonna Viskari
Puh.050 5411 803
jonna@msjonna.fi 

Marjo Niittuaho-Nastolin
Puh. 0440 361 615
marjo.niittuaho-nastolin@mikseimikkeli.fi 


Uutisia

Saimaan matkailun markkinointipanostukset kantavat hedelmää

Saimaan kansainvälinen tunnettuus ja vetovoima ovat kasvaneet merkittävästi viimeisen vuoden aikana, mikä näkyy lisääntyneinä toimittajien ja matkanjärjestäjien vierailuna ja heijastuu matkailuyritysten varaustilanteeseen. Alueen yritysten, kehitysyhtiöiden, rahoittajien, Visit Finlandin ja muiden toimijoiden yhteistyöllä Mikkelin, Savonlinnan ja Varkauden seudulla on käynyt 102 toimittajaa pääsääntöisesti kansainvälisistä medioista (mm. Lonely Planet, Le Figaro, The Daily Telegraph, Elle France, Singapore Tatler ja Vanity Fair Italia). Alueella on vieraillut myös 21 ryhmää ja 155 henkilöä kansainvälisistä matkanjärjestäjistä. Yrittäjät ovat tyytyväisiä huomioon, ja kesä näyttää ennakkovarausten perusteella hyvältä. Pitkän aikavälin tavoitteena on tuplata nykyinen matkailutulo kestävän matkailun periaatteita unohtamatta. Lue lisää

Kiinan suurin online-matkatoimisto alkaa myydä laajasti Järvi-Suomea

Visit Finland, Järvi-Suomi ja Aasian suurin online-matkatoimisto, kiinalainen Ctrip ovat sopineet merkittävästä yhteistyöstä Järvi-Suomen markkinoimiseksi kiinalaisille kuluttajille. Järvi-Suomi ja saaristo ovat Kiinassa vielä tuntemattomia, mutta herättävät matkatoimistoissa suurta kiinnostusta. Kiinalaisten matkailu Suomeen kasvaa nyt muita Pohjoismaita nopeammin. Lue lisää