Onko tavoitteenasi yrityksen liiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen? 

Etelä-Savon Kasvupolku on täällä taas! Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrausohjelma.

Etelä-Savon Kasvupolku on täällä taas! Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrausohjelma. Se on kansanliike, joka tuo kasvun kaikkien ulottuville. Aloita oma kasvumatkasi hakemalla jo perinteeksi muodostuneelle Etelä-Savon Kasvupolulle ja lähde yhdessä kehittämään Etelä-Savon vetovoimaisuutta! Siitä alkaa selkeä, viitoitettu reitti kohti kasvusuunnitelman toteutumista. Kasvupolulle mukaan valittujen yritysten kasvun tueksi valjastetaan alueen parhaat asiantuntijat, näkemyksellisimmät sijoittajat ja kokeneimmat yrittäjät pohtimaan juuri sinun yrityksesi kasvun mahdollisuuksia – maksutta.

Kasvu Openissa yrittäjä saa kasvuidealleen maailman parhaat onnistumisen edellytykset, eikä mikään kasvuidea tai kasvusuunnitelma ole liian pieni Kasvu Openille. Kaikki on kiinni omasta kasvutahdosta, intohimosta ja sisusta. Me tuomme sparrauksen, rahoittajat ja osaajat. Kasvu lähtee yrittäjän omista lähtökohdista, oli tavoitteena sitten kasvattaa yrityksen liikevaihtoa, henkilöstömäärää, lanseerata uusi tuote tai selvittää kansainvälistymisen mahdollisuuksia. 

Lisätietoja: www.kasvuopen.fi tai oona.ikonen@bang.fi (puh. 040 555 5543)


Uutisia

Eteläsavolaisille bioenergia-alan ja valmistavan teollisuuden yrityksille tarjolla viennin ja toiminnan kehittämistä

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy etsii yrityskumppaneita hankkeeseen, jossa autetaan valmistavan teollisuuden ja bioenergia-alan yrityksiä tehostamaan prosessejaan, kehittämään toimintamallejaan sekä edistämään kansainvälistä toimintaansa. Mukaan mahtuu vielä 3-4 bioenergia-alan yritystä ja 3-4 valmistavan teollisuuden yritystä. Tavoitteena on saavuttaa yrityksille kilpailuetua ja uutta liiketoimintaa globaaleilla markkinoilla. Lue lisää