Matkailujohtaja Maisa Häkkinen palkittiin esimerkillisenä yhteistyön tekijänä Etelä-Savon parhaat -palkinnolla

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n matkailujohtaja Maisa Häkkinen sai Etelä-Savon Parhaat -palkinnon esimerkillisenä yhteistyön tekijänä. Häkkisen lisäksi palkittiin Aino Ackté työryhmä sekä Mäntyharjun kunta.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n matkailujohtaja Maisa Häkkinen sai Etelä-Savon Parhaat -palkinnon esimerkillisenä yhteistyön tekijänä. Häkkisen lisäksi palkittiin Aino Ackté työryhmä sekä Mäntyharjun kunta.

Etelä-Savon maakuntapäivässä perjantaina 15.12.2017 maakunta palkitsi parhaita yhdessä tekijöitä. Palkintoraatiin kuuluvat Etelä-Savon ELY-keskuksen, Etelä-Savon Kauppakamarin, Etelä-Savon Yrittäjien, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun, SKR Etelä-Savon rahaston, Taiteen edistämiskeskuksen ja Etelä-Savon maakuntaliiton edustajat. Myös yleisöllä oli mahdollisuus jättää ehdotuksiaan palkinnon saajista maakunnan verkkosivuilla.

”Maisa Häkkinen on erinomainen esimerkki Yhdessä –teeman toteuttajasta ja verkostoitujasta, joka toimii sujuvasti yhteistyössä paikallisesti, alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisestikin. Häkkinen puhuu sydämellään niin Mikkelin kuin Saimaan puolesta ja avaa paikallistenkin silmiä oman alueemme ainutlaatuisuudelle.” (www.esavo.fi)

Häkkisen aktiivista kehittämispanosta pidettiin merkittävänä nostamassa Saimaata, Lakelandia ja koko Suomea matkailun maailmankartalle. Palkitsemisperusteissa kiinnitettiin huomiota myös siihen, että Häkkisessä yhdistyvät itsensä likoon laittaminen, päämäärätietoisuus sekä yhteistyötaho ja -taidot, joiden vaikutus Etelä-Savon ja Saimaan maakunnan hyväksi on huomattavaa.

Lähde: http://www.esavo.fi/fi/page/64?newsitem=11


Uutisia

Fujitsu perustaa Mikkeliin tiedonhallinnan osaamiskeskuksen

Fujitsu Finland Oy perustaa Mikkeliin tiedonhallinnan osaamiskeskuksen, jonka tavoitteena on tukea ja edistää Fujitsun tiedonhallinnan hankkeita Suomessa ja Euroopassa. Uusi osaamiskeskus sijoittuu Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kampusalueelle, ja se tekee tiivistä yhteistyötä Mikkelin kaupungin ja kehitysyhtiö Miksei Oy:n kanssa. Lue lisää