Buustaa vientiosaamistasi yhdessä muiden yritysten kanssa!

Etelä-Savon Kauppakamari, Miksei ja XAMK Pienyrityskeskus käynnistivät uuden vientiosaaja-hankkeen

Etelä-Savon Vientiosaajat -hankkeessa saat käytännönäheistä tietoa, tukea ja uudenlaisia avauksia yrityksesi viennin suunnitteluun ja kehittämiseen. Tutustut potentiaalisiin vientimarkkinoihin ja niiden erityispiirteisiin asiantuntijoiden ohjauksessa. Saadaksesi yrityksellesi mahdollisimman suuren hyödyn voit hankkeeseen osallistumalla myös vaikuttaa vientiä edistävien toimenpiteiden painotuksiin ja sisältöihin.

Valmennukseen sisältyy:

 • Ajankohtaisia tietoiskuja eri aihealueista
 • Viennin ABC valmennusohjelma, jossa mukana seuraavat osa-alueet
  • Vienti osana yrityksesi liiketoimintaa
  • Tuotteet ja palvelut vientikuntoon
  • Tunne asiakkaasi ja kilpailijasi!
  • Vahvista myynti- ja markkinointitaitojasi vientiin
  • Vientiprosessit tehokkaiksi
  • Sopimukset ja riskienhallinta
  • Maksuliikenne ja vientisaatavan turvaaminen
 • Lisäksi yhteinen Go-to-market tutustumismatka potentiaalisille markkinoille
 • Yrityskohtaista ohjaustsa ja tukea viennin suunnitteluun ja kehittämiseen

Valmennusohjelma koostuu seitsemästi lähipäivästä, jotka toteutetaan noin kerran kuukaudessa. Tutustumismatkaan valmistautumiseen kuuluu kaksi asiantuntijapäivää, jossa perehdytään kohdemarkkina-alueeseen. Tutustumismatka tulee sisältämään messuvierailun sekä yrityskäyntejä.

Hinta:
Osallistuminen kaikkiin toimenpiteisiin maksaa alle 20 henkilöä työllistävältä yritykseltä 650€ + alv (1hlö per yritys) ja yli 20 henkilöä työllistävältä yritykseltä 950€ + alv (1hlö / yritys). Ulkomaanmatkan matka- ja majoituskulut eivät sisälly hintaan.

Lisätietoja:
Teppo Leinonen, Etelä-Savon Kauppakamari, puh. 044 77 00 592
Anitta Sihvonen, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, puh. 044 794 2767
Anne Gustafsson-Pesonen, XAMK Pienyrityskeskus, puh. 040 8344 217


Uutisia

Kiinan suurin online-matkatoimisto alkaa myydä laajasti Järvi-Suomea

Visit Finland, Järvi-Suomi ja Aasian suurin online-matkatoimisto, kiinalainen Ctrip ovat sopineet merkittävästä yhteistyöstä Järvi-Suomen markkinoimiseksi kiinalaisille kuluttajille. Järvi-Suomi ja saaristo ovat Kiinassa vielä tuntemattomia, mutta herättävät matkatoimistoissa suurta kiinnostusta. Kiinalaisten matkailu Suomeen kasvaa nyt muita Pohjoismaita nopeammin. Lue lisää

Etelä-Savon KasvuOpeniin valittu 15 yritystä

Yritysten kasvuohjelmaan Etelä-Savon Kasvupolulle on valittu 15 kasvupotentiaalisinta yritystä 38 hakijan joukosta. Tavoitteena kasvuohjelmassa on löytää ne firmat, jotka suunnitelmallisesti pyrkivät kehittämään toimintaansa. Yksi polulle valituista yrityksistä on Oioi, joka on kehittänyt seinänkokoisen kosketuspinnan. Kasvupolku järjestetään osana Suomen suurinta yritysten kasvun sparrausohjelmaa, Kasvu Openia. Lue lisää